avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o informație: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o informație: Anunțul ...

Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați cu o informație: Anunțul de pe site-ul Inspecției Muncii privind salariul de bază pentru angajații cu o vechime mai mare de 2 ani, este valabil și în firmelor din sectorul construcțiilor sau agriculturii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 26 Ianuarie 2024
Da , acel anunt este valabil si pentru societatile din agriculta si constructii ... insa Ministerul Muncii are un punct de vedere diferit.
și anume?
Ca nu se aplica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform oug 130/2021 salariul de bază minim brut pe țară garantat ... AAdriana8 AAdriana8 Conform OUG 130/2021 Salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată poate fi aplicat pentru un salariat pentru o perioadă de maximum 24 de luni de ... (vezi toată discuția)
Reconstituire carte de munca Ank27 Ank27 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa pot gasi datele de contact a unei societati CPMB -CCMB Interprinderea Utilaj Transport Bucuresti ?Am un ... (vezi toată discuția)
Spor vechime consiliercosmin consiliercosmin Buna ziua, reprezint o firma producatoare de mase plastice (accesorii auto) si avem o situatie cu unul din angajatii nostri, recent angajat in cadrul firmei ... (vezi toată discuția)