avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am și eu o problema legata de coșul centralei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am și eu o problema legata de coșul centralei vecinului.. ...

Buna, am și eu o problema legata de coșul centralei vecinului..
Coșul nu este destul.de înalt este făcut în fața casei mele, in spatele casei lui...Tot fumul ne inunda curtea, nu pot deschide geamurile (2) pentru că sunt la câțiva metri de coșul.lui... Unde pot să mă adresez ?.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:47, 4 Februarie 2024
Puteti sesiza DJSP (pentru disconfortul creat) si la Agentia teritoriala de mediu (pentru poluare), in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate, in baza Legii nr. 554/ 2004.
Daca nu primiti raspuns scris de la institutiile statului puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva acestora.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila cu vecinul puteti deschide actiune in instanta civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de la vecini AnnamariaIlyes AnnamariaIlyes Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul ... (vezi toată discuția)
Cos de fum amplasat gresit, autoritati nepasatoare BiancaIoana95 BiancaIoana95 Buna ziua Ma confrunt de ani de zile cu o situatie, pe cat de banala la prima vedere, pe atat de deranjanta. Vecinul meu a montat cosul de fum de la ... (vezi toată discuția)
Se poate obține autorizatie de functionare a unei firme care ... Tantaniculescu11@gmail.com Tantaniculescu11@gmail.com Se poate obține autorizatie de functionare a unei firme care executa prelucrari metalice(porți din fier tubulaturi,grătare,vopsit,sudat,taiat cu flex,zgomot ... (vezi toată discuția)