avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract prestari servicii / contract drepturi de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract prestari servicii / contract drepturi de autor?

Buna ziua,

Doresc sa initiez o colaborare pe persoana fizica cu o persoana juridica careia urmeaza sa ii prestez servicii de grafica publicitara, web design etc. in prezent sunt angajat cu contract de munca la o alta companie ( remote) si doresc sa castig mai multi bani pentru a-mi intretine familia. Ce tip de contract ma sfatuiti sa inchie cu aceasta companie si in afara de cei 10% impozit retinut la sursa, ce taxe mai sunt obligat sa platesc avand in vedere ca sunt deja angajat in alta companie care imi plateste contributiile la stat. Astept cu interes feedback-ul dumneavoastra.

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 12:08, 13 Februarie 2024
Bună ziua,

Vă recomand să încheiați un contract de cesiune drepturi de autor (printre altele, este mai avantajos din punct de vedere fiscal).

Toate cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un srl cu activitati de design grafic 2d,3d si web CrisuS CrisuS Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care voi fi si angajata ca Art Director/Graphic Designer, pentru a aplica la programul Start-up Nation 2017. Am ... (vezi toată discuția)
Creare web site contract colaborare gabiifrim gabiifrim Buna ziua, Am contract de colaborare cu o firma care are cod caen pentru create web site si creatie grafica. Intrebare Imi pot face un site, eu ca si ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii drepturi de autor. danconst danconst Buna ziua. Am colaborat cu o firma (project based) in vederea realizarii unor elemente de grafica publicitara si as avea nevoie de un exemplu de contract ... (vezi toată discuția)