avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pt un SRL cu activitati de design grafic ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pt un SRL cu activitati de design grafic 2D,3D si web

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un SRL in care voi fi si angajata ca Art Director/Graphic Designer, pentru a aplica la programul Start-up Nation 2017. Am nelamuriri cu primire la ce cod CAEN principal m-as incadra (7311, 5819 sau 740) sau ar fi cel mai potrivit pentru activitatile de mai jos. Mentionez ca am nevoie de un singur cod CAEN cu care sa aplic, si in care sa poata fi incadrate urmatoarele activitati:
- design de produs (2D si 3D)
- design grafica publicitara - creatie concept grafica pt printuri de mici si mari dimensiuni (materiale publicitare/brosuri, flyere, afise, bannere, logo, etc), design si editare cataloage, carti, design pentru evenimente speciale (ex. nunți, botezuri, conferințe, etc.), design pentru printare produse 3D
- creatie campanii publicitare multimedia (on-line si DTP pentru tiparituri), concept si design de imagine/branding si rebranding
- design grafic web (folosind programul Adobe Muse - nu implica abilitati de programare)

Exista cumva alt cod CAEN mai potrivit?

Multumesc anticipat,

Cristina
Cel mai recent răspuns: Bells , utilizator 02:24, 7 Aprilie 2022
5 ani mai tarziu... Imi doresc ceva similar si am aceeasi nelamurire. Cum ai procedat intr-un final?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model fisa post elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de fisa postului pentru designer pagini web. Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare pfa grafic designer raluk_win raluk_win Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate grafician , adica sa pot efectua: ilustratii vector (pt site-uri, reclame, ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibile achizițiile de echipamente de tipărire pe caen 7311? julesandco julesandco Bună ziua, Îmi doresc să înființez un atelier de creație și producție publicitară. Vrem să facem atât partea de creație (concept, design ... (vezi toată discuția)