avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am o situatie in care as dori sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am o situatie in care as dori sa stiu daca in cazul ...

Buna ziua,am o situatie in care as dori sa stiu ,daca in cazul in care intr-o casatorie unul din parteneri se afla in BIGAMIE, iar in timpul casatoriei se cumpara un apartament pe numele ambilor soti, poate fi anulat partial intrucat doar unul a contribuit financiar la achizitionarea acestuia dar cat si bigamia din acesta casatorie,fiind si dovezi.Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:10, 8 Aprilie 2024
Nu poate fi anulat atata timp cat sunt casatoriti in regimul comunitatii de bunuri.

El va fi bun comun, iar daca una din parti doreste sa dovedeasca o contributie mai mare sau exclusiva la dobandirea bunului o poate face in cadrul unui proces de partaj.

Bigamia nu poate constitui decat motiv de divort.

Pentru mai multe detalii in legatura cu situatia concreta e bine sa consultati un avocat.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2024
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj! conico conico buna ziua! am un frate care este casatorit de 9 ani, iar acum 1 luna a depus actele pentru divort, iar sotia lui doreste partajul casei si al bunurilor desi ... (vezi toată discuția)
Partaj, zero aport al paratului Sineu Sineu Partaj Va rog sa ma care pot fi consecintele unui parta in cazul in care : in timpul casatoriei a fost cumparata o proprietate in regim de comunitate de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! daca in timpul casatoriei,unul dintre parteneri incaseaza ... FilipRoxana FilipRoxana Buna seara! Daca in timpul casatoriei,unul dintre parteneri incaseaza o suma de bani (iesire la pensie) si cu aceasta se achizitioneaza un imobil,celalalt ... (vezi toată discuția)