recent am fost surprins de radar cu viteza de 118/km in zona de 50km/h .
realitatea insa este ca zona era de 70 km /h, ag de pol. nu m-a crezut asa ca totusi am trecut la mentiuni: nu am observat indicator limita 50km .
L-a sfatul cuiva m-am intors la cateva zile si am facut poze si video la indicator, am luat si o persoana pentru a fii martor.
Am sanse de castig daca depun contestatie sau doar accept situatia asa cum este .
Aveți foarte mari șanse. Cereți anularea PV de contravenție. Depuneți odată cu plângerea copie în dublu exemplar ale fotografiilor care arată limita de viteza pe sectorul de drum respectiv
tocmai s-a respins contestatia insa nu inteleg de ce, am pus toate probele, video, foto, specificat martori, am precizat sa faca adresa catre drumuri cu indicatoare si multe altele, la prima prezentare a fost respinsa direct,
Am primit hotărârea.
Nu mi s a acceptat probatoriu, planse foto, martori si un disc dvd cu video al zonei respective.
Mai departe in apel si pot refuza?
Nu mi se pare corect sa fiu pedepsit pentru o contraventie ce nu a fost săvârșita si tot odata nu mi se accepta faptul sa dovedesc nevinovatia mea
latka a scris:
Când veți primi hotărârea motivată a instanței, veți avea un răspuns complet. Aveți, după aceea , posibilitatea apelului.
Cred ca trebui sa consultati un avocat, sa vedeti exact ce a fost gresit, posibil pe forma, in plingerea dvs., daca vreti sa depuneti apel. Sau sa angajati un avocat, pentru apel.