Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sa fac sa ma trimita in somaj?

Buna ziua,
Sunt angajat la o societate din Bucuresti care are punct de lucru in Botosani.
Am o vechime de 1 an si 2 luni.
Ce trebuie sa fac sa ma trimita in somaj.
Cheltui mai mult de cat produc pe criza aceasta si somajul e mai mare fata de salariul pe care mi-l dau ei. X-(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:18, 5 Februarie 2010
Sa ii rugati frumos.
Doar angajatorul poate dispune incetarea contractului de munca in conditiile legii pt a beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mare problema...ajutati-ma! geani842003 geani842003 Tocmai a primit sefa mea un e-mail in care ii spunea urmatoarele: \" stimata doamna, tinand cont de conditiile economice actuale, avand in vedere reducerea ... (vezi toată discuția)
Inchidere activitate S-Valentina S-Valentina Buna ziua, Daca am primit de la societate o notificare privind inchiderea de activitate pentru desfiintarea postului, ce variante am eu sau ce obligatii are ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)