Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Profesor necalificat ????

Buna ziua! Sunt angajat la o scoala de arte si meserii - specializarea silvicultura ca maistru practica. Pana in luna decembrie 2009 am fost platit calificat - am terminat postliceala - silvicultura si sunt student in anul II la drept ; de la 01.01.2010 secretara mi-a transmis ca nu mai pot fi platit calificat deoarece nu am modulul pedagogic terminat si m-a incadrat ca necalificat. Va rog sa-mi spuneti daca pot fi platit calificat si baza legala. Mentionez ca modulul il fac odata cu facultatea si sunt tot in anul II. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: melania_ioana , utilizator 09:58, 8 Februarie 2010
Cred ca ar trebui sa intrebati secretara in ce baza v-a inregistrat muncitor necalificat.
Modulul pedagogic nu se cere si maistrilor .... prin urmare, adresati-va cu o sesizare Inspectoratului Scolar Judetean de care apartineti sau Ministerului Educatiei - Directia Juridic si Control
Va multumesc foarte mult tuturor si v-as ruga sa-mi spuneti si legea - metodologia unde se spune despre modulul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare calificat si necalificat bodo4u bodo4u Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare erotida85 erotida85 Buna ziua Sal. min. 670 / anul 2011 ? 1. muncitori: - necalificaţi = 1 – muncitori necalificaţi şi ucenici - calificaţi = 1,2 - lucrători ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)