avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Ma numesc Ilie Rodica am 60 de ani sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Ma numesc Ilie Rodica am 60 de ani sunt pensionara ...

Bună ziua
Ma numesc Ilie Rodica am 60 de ani sunt pensionara pe caz de boala gr3.
După cum știu voi ieșii la pensie la 62 de ani și 7 luni.
Problema mea este dacă beneficiez de 1 an de zile sa ies la pensie mai devreme deoarece am doi copii.
Am tot văzut la TV. pe doamna ministru spund ca femeile beneficiază de acest drept.
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:08, 11 Septembrie 2024
Da.
Numai daca la momentul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate indeplineati conditia de stagiu complet contributiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

doua intrebari legate de pensionarea anticipata baciu rodica baciu rodica Buna ziua, 1. Ma numesc Rodica, sunt nascuta in decembrie 1961, si as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat sau partial anticipat si in ce ... (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă ... goplanet goplanet Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă drepturile de pensie dupa 1 septembrie 2024 - cei 5 ani de stagiu peste cei 35 de stagiu ... (vezi toată discuția)