Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se incalca sau nu regulile GDPR cand mi se precizeaza numele ...

Se incalca sau nu regulile GDPR cand mi se precizeaza numele in clar pe grupul de whatsapp cu parintii si sunt tras la raspundere ca nu am platit la timp suma stabilita pe grup? Daca da, ce e de facut?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. GDPR se asigură de persoanele juridice în schimbul de date publice, nu de grupuri închise
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De acord cu colegul. Totusi, este o modalitate agresiva de comunicare, o metoda de intimidare si rusinare publica. Este ok sa spuneti care este decizia dv. sau sa luati atitudine. Legea insa nu are reguli pentru relationare intre indivizi, comunicare privata etc. Asta se deprinde, din pacate, din mers, scoala romaneasca neavand capacitatea de a educa copiii in ceea ce priveste abilitati elementare de viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cadrul clasei copilului meu este un părinte veșnic ... NisSilvia NisSilvia Buna ziua! In cadrul clasei copilului meu este un părinte veșnic nemulțumit, reclamagiu și hărțuitor. Jignește părinții, urmărește firmele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un ... aurelaurel20242025 aurelaurel20242025 Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un raspuns. Sunt tatal unui baiat care este in clasa 5. In clasa baiatului, exista un grup de ... (vezi toată discuția)