avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Am 62 ani si 6 luni, peste 37 ani de contributivitate, 5 ani facultate la zi, 9 luni armata. Pot iesi la pensie anticipat in octombrie, fara penalitate? Daca nu, cat va fi penalitatea?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
vidrag, utilizator
Cel mai recent răspuns: vidrag , utilizator 14:10, 19 Septembrie 2024
Depuneti oricand doriti dosarul pentru pensie de limita de varsta in baza prevederilor art.56 din legea 360/2023.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am 37 ani de contributivitate, 5 ani facultate, 9 ... Negti Negti Buna ziua! Am 37 ani de contributivitate, 5 ani facultate, 9 luni armata, 4 ani si doua luni grupa a II- a, varsta 63 ani. Pot iesi la pensie anticipat fara ... (vezi toată discuția)
Legea 360/2023: trecere la limita de varsta. m-am pensionat anticipat partial in iunie 2024 ... flobar flobar Legea 360/2023: M-am pensionat anticipat partial in iunie 2024 avand indepliniti peste 60ani si peste 35ani stagiu contributiv. Am 5ani de facultate si 9luni ... (vezi toată discuția)
Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă ... goplanet goplanet Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă drepturile de pensie dupa 1 septembrie 2024 - cei 5 ani de stagiu peste cei 35 de stagiu ... (vezi toată discuția)