avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara ! Am primit de la ANAF o înștiințare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara ! Am primit de la ANAF o înștiințare prin care ...

Bună seara ! Am primit de la ANAF o înștiințare prin care mi s-a adus la cunoștință că am de achitat o sumă de aprox. 4000 lei, fapt pt. care mi-a blocat cardul de salariu, astfel că orice ban intră îl retrag ei. Nu era corect ca, în prealabil să-mi trimită o somație ? Datoria se putea eșalona ? Am fost la ei și m-au mințit că mi-au trimis somație, dar nu este adevărat. Ce pot să fac în această situație ? Vă mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:47, 24 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va retine mai mult 1/3 din salariu, in termen de 15 zile puteti depune la instanta contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont maghici2017 maghici2017 Buna, Am un credit din 2007 cu rate pe zece ani, vandut de banca unei firme de recuperari in decembrie 2009. Am observat luna trecuta pe siteul ... (vezi toată discuția)
Poprire suspecta - a doua executare silita pentru acelasi credit malexm malexm Prin 2003 am facut un imprumut la o banca, in 2006 am fost executat silit si am achitat intreaga suma la executor, in data de 4.11.2016 am primit un mesaj de ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf fify1 fify1 buna ziua, pe data de 11.11.2014 am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu emise ambele pe data de 04.11.2014 in somatie scrie ca am 15 zile de ... (vezi toată discuția)