avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit individ ...

Salut!
Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit individ vrea sa imi taie frana la motocicleta cu care fac naveta la liceu-acasa.Intrebarea mea este daca gasesc frana taiata sau alte pagube aduse motocicletei ce trebuie sa fac?
Sa sun la 112 pentru un echipaj de politie pentru colectarea probelor si a amprentelor sau sa ma duc la cea mai apropriata sectie de politie si sa depun plangere penala pentru distrugere?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:32, 12 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti suna sau merge la cea mai apropiata sectie. Puteti merge la sectie sa depuneti plangere penala.

Echipajul de politie va sti ce e de facut in orice ipoteza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune(amenintare cu moartea) ioanabughiu ioanabughiu In cursul unei zile saptamana trecuta o doamna a fost ameninta cu moartea in parcarea unui centru comercial de un individ inarmat, cauza acestei ''manifestarii ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina pe trotuar Tania-Tatiana Tania-Tatiana Buna ziua. Acum aproximtiv o ora m-a lovit o masina pe trotuar. Eu stateam in statie autobuz, masina circula pe trotuar. Individul a fugit cand am vrut sa sun ... (vezi toată discuția)
Zgariat masina in parcare sub ochii mei Mihai1978 Mihai1978 Acum cateva zile am surprins un pensionar zgariindu-mi masina. Am sunat la 112 a venit politia ne-a luat datele iar pe mine m-a indrumat la sectie sa fac ... (vezi toată discuția)