avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu masina pe trotuar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu masina pe trotuar

Buna ziua. Acum aproximtiv o ora m-a lovit o masina pe trotuar. Eu stateam in statie autobuz, masina circula pe trotuar. Individul a fugit cand am vrut sa sun la politie.
Unde depun plangere. Politie, stiu, dar unde anume la politie?
la 112
Nu. La 112 puteam suna atunci. Dar cum individul a fugit, sunam degeaba.
la cea mai apropiata sectie de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru loviri si alte violente / furt precedent Straightrun Straightrun Am fost agresat pentru un loc de parcare nemarcat care vroiam sa parchez, 3 indivizi care stateau acolo si m-au inconjurat si unul m-a lovit de cateva ori ... (vezi toată discuția)
Era sa fiu lovit de un autobuz si vreau sa-l reclam la politie pe conducatorul acestuia romausrl romausrl Buna seara, In seara aceasta am fost pus intr-ó situatie urata, un autobuz ratb era sa ma loveasca cu buna vointa soferului aflat la volanul lui, asta daca ... (vezi toată discuția)
Salut! astazi am aflat de la o persoana ca un anumit individ ... Andrei134213 Andrei134213 Salut! Astazi am aflat de la o persoana ca un anumit individ vrea sa imi taie frana la motocicleta cu care fac naveta la liceu-acasa.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)