avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu masina pe trotuar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu masina pe trotuar

Buna ziua. Acum aproximtiv o ora m-a lovit o masina pe trotuar. Eu stateam in statie autobuz, masina circula pe trotuar. Individul a fugit cand am vrut sa sun la politie.
Unde depun plangere. Politie, stiu, dar unde anume la politie?
Cel mai recent răspuns: Tania-Tatiana , utilizator 16:07, 13 August 2025
la 112
Nu. La 112 puteam suna atunci. Dar cum individul a fugit, sunam degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Era sa fiu lovit de un autobuz si vreau sa-l reclam la politie pe conducatorul acestuia romausrl romausrl Buna seara, In seara aceasta am fost pus intr-ó situatie urata, un autobuz ratb era sa ma loveasca cu buna vointa soferului aflat la volanul lui, asta daca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si alte violente / furt precedent Straightrun Straightrun Am fost agresat pentru un loc de parcare nemarcat care vroiam sa parchez, 3 indivizi care stateau acolo si m-au inconjurat si unul m-a lovit de cateva ori ... (vezi toată discuția)
Victima a unui accident de circulatie vrica vrica Va rog din suflet ajutati-ma In data de 24.02.2014 am vrut sa traversez la distanta de trecerea de pietoni cam la 2 m Si pe un sens si pe celalat se circula ... (vezi toată discuția)