Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxa de timbru pentru masa partajabilă.

Bună ziua,

În urmă cu 4 ani fosta soție mi-a deschis proces de partaj. În acest proces mi s-a Impus o taxă de timbru de aprox 20000 lei mie si 20000 lei fostei. Aceasi taxa pt aceleasi lucruri( un apartament, bun propriu al fostei, un teren într-o comuna de pe lângă București si 2 mașini)
Am tot discutat cu diverși avocați, si mi s-au spus păreri și păreri.
Este normal sa timbreze ambele părți, pt toate bunurile?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Pulux, utilizator
S-a terminat procesul? Ce relevanta mai are? Cum dispune judecatorul, asa ramane. O puteati contesta atunci, acum e tardiv. Oricum, depinde de modul de redactare a actiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru compensare zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua, Va rog frumas sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Am un proces de partaj pe rol din 2009, la care s-a stabilit o taxa de timbru de 9.295 ... (vezi toată discuția)
Partaj, taxa de timbru stefanliliana stefanliliana Mi a fost respinsa cererea de partaj in care eu cer cota parte din valoare imobil după 15 ani de căsnicie și aducand că aport la î reconstructia ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)