avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxa de timbru pentru masa partajabilă.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxa de timbru pentru masa partajabilă.

Bună ziua,

În urmă cu 4 ani fosta soție mi-a deschis proces de partaj. În acest proces mi s-a Impus o taxă de timbru de aprox 20000 lei mie si 20000 lei fostei. Aceasi taxa pt aceleasi lucruri( un apartament, bun propriu al fostei, un teren într-o comuna de pe lângă București si 2 mașini)
Am tot discutat cu diverși avocați, si mi s-au spus păreri și păreri.
Este normal sa timbreze ambele părți, pt toate bunurile?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Pulux, utilizator
S-a terminat procesul? Ce relevanta mai are? Cum dispune judecatorul, asa ramane. O puteati contesta atunci, acum e tardiv. Oricum, depinde de modul de redactare a actiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru compensare zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua, Va rog frumas sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Am un proces de partaj pe rol din 2009, la care s-a stabilit o taxa de timbru de 9.295 ... (vezi toată discuția)
Partaj, taxa de timbru stefanliliana stefanliliana Mi a fost respinsa cererea de partaj in care eu cer cota parte din valoare imobil după 15 ani de căsnicie și aducand că aport la î reconstructia ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)