Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Gradatia corespunzatoare transei de vechime

Bună, aş dori să-mi răspundeţi la întrebarea:
Personalul reîncadrat în funcţii publice şi funcţii contractuale conform Legii 330/2009, pe lângă gradul profesional şi treapta de salarizare va avea şi gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime la funcţia ocupată?
Exemplu: Funcţia Publică - Inspector, clasa I, grad Superior, treapta de salarizare 3, gradaţia 2 (10%).
Se va opera în cărţile de muncă şi "gradaţia 2".
Am înţeles că nu se aplică coeficienţii în 2010, dar gradaţia?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:25, 9 Februarie 2010
Gradatia intra in vigoare de la 01.01.2010, de cand s-au facut reincadrarile si se va opera in cartea de munca, chiar daca mai mult simbolic anul acesta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carte de munca anca3 anca3 dupa reincadrarea de la 01.01.2010, in cartea de munca se scrie si gradatia de vechime a angajutului? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea si salarizarea de la 1 ianuarie 2011 tavy tavy am promovat in anul 2010 de pe functia publica de referent superior tr. III pe functia de inspector cls.I grad principal tr2 gradatia 5 ,vechime in munca 22 ... (vezi toată discuția)