avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am ordin de protecție fata de fostul concubin cu care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am ordin de protecție fata de fostul concubin cu care am un ...

Am ordin de protecție fata de fostul concubin cu care am un copil de un an . Copilul nu I cunoaște familia, în tot timpul asta,copilul a locuit cu mine și părinții mei, iar el a contribuit doar de 2 ori cu bani,nu suna si nu întreabă de el,dar când vine în tara are pretenția sa îl vadă. Părinții mei nu sunt de acord sa meargă la domiciliul sau pentru ca nu au mai fost..iar eu nu I dai Copilul,pentru ca nu stiu ce are în cap. Are ceva , dacă îl las sa vina la mine sa si vadă copilul...eu nu mai vreau scandal..dar în același timp nu vreau sa încalc nici ordinul..si sa regret după.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 11 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi arestat daca vine.
Parintii dvs nu sunt obligați sa il duca.
Tatal sa ceara în instanta sa aibă legături personale cu copilul și sa plătească și pensie .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie concubinaj cu copil AlinaCecilia AlinaCecilia Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii ContSters193379 ContSters193379 cum il pot obliga pe fostul sot sa respecte hotararea judecatoreasca???? mentionez ca,in urma apelului deschis de el,a castigat dreptul de a lua copilul in ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor mikare mikare Sunt divortata de ceva timp, iar minorul rezultat din casatorie mi-a fost incredintat mie in calitate de mama. Doresc sa stabilesc un program de vizitare al ... (vezi toată discuția)