avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatie concubinaj cu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatie concubinaj cu copil

Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ajutorul tatalui si fratelui meu, in ap si-a adus si concubinul aportul la mobilare si inchidere balcon, venitul meu de 1400 din CCC si alocatia copilului nu sunt de ajuns pt el sustine ca doar el contribuie in casa cu venituri. Eu doresc sa ne separam si sa avem.o relatie amiabila pt copil dar nu vrea sa plece pana nu primeste 100-150 milioane,i-am spus ca este de luat mobila, tv-uri sa si le ia ca nu am nevoie si pt geamuri ii voi da banii, nu vrea asa, doar toti banii odata cash vrea. Acum ma ameninta ca imi ia copilul ca sunt nebuna si nu am venituri de ajuns pt a-l putea creste. Deci pe cale amiabila nu se poate ajunge la o intelegere, daca depun plangere la politie se poate rezolva sa plece din casa sau sa deschid proces prin care sa ajunge la o intelegere in privinta copilului si sa paraseasca locuinta?
Prima data rezolvi problema cu el,cu plecarea lui din casa.Apoi daca are pretentii materiale(ceea ce e greu de demonstrat) sa te dea el in judecata.El cum sta acolo,e luat in spatiu? Sau fara forme legale?
Locuieste fara forme legale, nu este luat in spatiu, nu are domiciliul aici. De buna voi nu vrea sa plece pana nu vede banii, daca schimb yala la usa sa nu mai poata intra pot avea eu alte probleme?
Am poze in care sun lovita de el si inregistrari in care ma jigneste si ameninta au vrei valoare la politie sau in instanta?
Incercati sa obtineti un ordin de restrictie si protectie, cereti evacuarea lui ca masura de protectie. Pt asta va adresati judecatoriei.
Daca este violent si aveti dovezi un ordin de protectie ar fi primul pas.
Si o plangere la politie ar fi cumva utila dar dosarul poate dura mult timp si sa nu se intample nimic concludent in ceea ce v-ar interesa...

Cu bunurile nu are dreptate.Adica nu ar trebui sa i le platiti daca sunt ale lui.
Cu minorul veti castiga foarte probabil procesul.
Mergeti pe ordin, e rapid si simplu. Martori, inregistrarile acelea ar trebui sa fie suficiente. Cereti si evacuarea lui.
Nu conteaza ca e luat in spatiu sau nu, nu puteti schimba yala.

Alte discuții în legătură

As dori un sfat , va rog frumos. Flopop Flopop Buna ziua Sunt mama unui baietel de 3ani, am 40 de ani , traiesc in concubinaj cu tatal copilului si locuim intrun apartament luat in rate de mine (al ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)