avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce mai pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce mai pot face?

Cum procedez?
Am cumparat alimente, dulciuri si sucuri si am facut doua colete (app 1300 lei), pe care le-am trimis baiatului meu in Olanda. Am contactat o firma de transport persoane si colete din Tm. Am.platit 100 euro la predarea coletelor, pt care nu am primit niciun document doveditor. (doar pe whatsapp am intrebarea soferului daca platesc eu). Partea proasta este ca nici coletele nu au fost predate. Iar acum, cand vreau sa le cer socoteala, nu-mi mai raspund. Am discutii avute pe whatsapp + inregistrari referitoare la traseul coletelor si poza acestora inainte de predare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2024
MP_balanta, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara . am lucrat la o companie ca sofer unde am primit ... 1a2b 1a2b Buna seara . Am lucrat la o companie ca sofer unde am primit un tel de servici pentru a tine legatura cu dispecerul , sa primesc cursele , sa fac poze la ... (vezi toată discuția)
Produse comandate telefonic/messenger, platite si nelivrate pandorapearl pandorapearl Buna ziua, Scriu in numele prietenului meu. El a comandat telefonic si partial prin Facebook messenger produse alimentare (carnati, mezeluri) dar si bauturi ... (vezi toată discuția)
Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)