avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Baiatul meu a lucrat 6luni in italia .Inainte a lucrat in tara la alta firma si a plecat prin demisie de la ambele firme.VA rog sa imi spuneti daca are dreptul la somaj acum.A VENIT IN DECEMBRIE DIN ITALIA.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:09, 10 Februarie 2010
Nu are dreptul deoarece a incetat contractul din initiativa lui. Beneficiaza de somaj salariatii care au incetat raporturile de munca din cauza neimputabile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc somaj daca-mi dau demisia? artur1971 artur1971 Buna ziua . In legatura cu dreptul la somaj am si eu o intrebare. Am lucrat 8 ani la o intreprindere , aceea sa inchis si am plecat la o alta intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la șomaj? Targhet Targhet Buna ziua,tin să menționez că am fost dată afară. de la serviciu,pe un motiv știut doar de patroni,pe care nici acum după 4zile nu îl cunosc,au recurs ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj daca mi-am dat demisia cristina suciu cristina suciu Buna ziua. Am lucrat 1 an si doua luni la o gradinita privata iar dupa 1 an si doua luni, am fost concediata ( verbal) de seful meu. Dupa ce mi-a spus verbal ... (vezi toată discuția)