avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutari! De mai bine de un an de zile am infiltratii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutari! De mai bine de un an de zile am infiltratii in tavanul ...

Salutari! De mai bine de un an de zile am infiltratii in tavanul apartamentului (ultimul etaj), acum ajungand efectiv sa curga apa din acesta. Am anuntat administratorul de aceasta problema inca din prima zi fara sorti de izbanda. Efectiv ne ignora si nu vrea sa rezolve problema motivand lipsa banilor.
Ce pot face? Ce cai legale exista? Sunt disperata, nu stiu cum sa rezolv aceasta situatie.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 20:57, 14 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara! in astfel de cazuri cel mai frecvent se rezolva prin chemarea asociatiei de proprietari in judecata si sa cereti obligatia de a face reparatii plus despagubiri pentru pagubele materiale si morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu infiltratiile de la terasa blocului alexxa_1900 alexxa_1900 Buna seara, Am o problema urgenta: problema cu infiltratiile de la terasa blocului a inceput acum 6 ani, la momentul respectiv incepuse sa mi se infiltreze ... (vezi toată discuția)
Vecinul de la etaj AIVLIS AIVLIS Cine ma poate ajuta, cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am probleme cu vecinul de deasupra apartamentului meu?. Am avut(am) loja la una din camere, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat de curand o garsoniera intr-un bloc. ... Raczia Raczia Buna ziua! Am achizitionat de curand o garsoniera intr-un bloc. Se pare ca vecina de la parter a fost inundata de proprietarul din trecut precum si de vecinii ... (vezi toată discuția)