avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua in 9 iulie 2023 am fost prins cu alcool la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua in 9 iulie 2023 am fost prins cu alcool la volan . ...

buna ziua in 9 iulie 2023 am fost prins cu alcool la volan . mi sa facut dosar penal in martie 2024 mi judecat dosarul , am primit un an de închisoare cu amânarea pedepsei , 2 ani cu supraveghere si 40 de zile folosul comunității.. stie careva permisul sa mai recupereaza ce trebuie facut , un sfat va rog...

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Sabinamanolescu Sabinamanolescu Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg ... Cosmin9095 Cosmin9095 Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg de serviciu. Povestea pe scurt, colegul respectiv undeva in 2023 a fost prins la volan fiind ... (vezi toată discuția)
Condamnare 10 luni viorelv viorelv A fost condamnat 10 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru conducere a unui auto pe drumuri publice cu ... (vezi toată discuția)