avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Autorizatia de construcie la o casa a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Autorizatia de construcie la o casa a expirat de 2 ...

Buna ziua. Autorizatia de construcie la o casa a expirat de 2 ani. Imi puteti spine cat costa acele penalizari si un cost aproximativ pt a o preda la primarie si a o intabula . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:00, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată nu puteți intabula nimic fără existența unui proces-verbal de recepție la terminarea lucrărilor, pe care bănuiesc că nu-l aveți. Pentru început, e nevoie de obținerea unei alte autorizații de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

închidere autorizaþie de construire milian milian Am o casă în contrucţie la stadiul \"în roşu\" cu geamurile exterioare montate. Construcţia a început acum 2 ani, după eliberarea autorizaţei de ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Reinnoire autorizatie de constructie 4me 4me Buna ziua, Sotul meu a inceput in 2011 constructia unei case la tara, dar autorizatia a expirat in mai 2013. Pt ca nu au fost bani am oprit lucrarile de ... (vezi toată discuția)