avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Divorțul meu s-a definitivat de comun ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Divorțul meu s-a definitivat de comun acord acum ...

Bună ziua!
Divorțul meu s-a definitivat de comun acord acum aproape un an iar în actul de divorț s-a stipulat ca fiicele mele să locuiască la mamă iar eu sa am dreptul să le iau un weekend din două. Weekendul acesta trebuia să mă duc să le iau.
Menționez că toți suntem rezidenți în Bruxelles iar eu încă înainte de divorț locuiesc într-o garsonieră.
Problema este că fosta refuză să lase fetele să mai vină la mine , unul din motive fiind că nu e legal în Belgia ca eu ca tată să locuiesc în aceeași încăpere cu două fete.
Am luat legătura cu un avocat dar acesta mă poate primi abia luni iar eu trebuie să fac ceva acum.
Credeți că e o idee bună să mă duc totuși să le iau la programul stabilit iar dacă ea refuză să lase copiii pot suna la poliție aici? Credeți că m-ar ajuta cu ceva sau mi-ar afecta situația?
Ajutați-mă vă rog cu o soluție
Cel mai recent răspuns: Alexandru527 , utilizator 14:22, 29 Ianuarie 2025
pana acum le-a lasat ?
mergeti si faceti-va probe daca nu va lasa.

gi-jane2 a scris:

pana acum le-a lasat ?
mergeti si faceti-va probe daca nu va lasa.

Da până acum le-a lăsat și am locuit la aceiași adresă de când ne-am despărțit acum 3 ani și in continuare după divorțul de acum un an până în prezent.
Mă gândesc că din moment ce în actul de divorț s-a stabilit ca pot veni în weekend la mine copiii știindu-se adresa mea nu ar putea să-mi impună să nu le pot lua decât eventual prin deschiderea unui proces și o hotărâre a tribunalului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorțul cu 2 copii Karina kasur Karina kasur Buna ziua. Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani. Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in ... (vezi toată discuția)
Nerespectare custodie comuna ursu67 ursu67 Buna ziua ,sunt divortat legal de comun acord, de jumatate de an. Fosta mea sotie s-a mutat cu minorii , o fetita de sapte ani si un baietel da 11 ani la ... (vezi toată discuția)
Intrebare bisorcasanda bisorcasanda as dori sa stiu daca am un copil bolnav si am divortat de mama lui dar stam in aceias incapere eu nu am domiciliu stabil pot sa iau copilul cu mine daca am ... (vezi toată discuția)