avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

as dori sa stiu daca am un copil bolnav si am divortat de mama lui dar stam in aceias incapere eu nu am domiciliu stabil pot sa iau copilul cu mine daca am unde sa locuiesc mentionez ca platesc pensie alimentara dar soacra mea sta cu copilul ce pot sa fac de ce am nevoie sa pot sa al iau de la ea va multumesc
Cel mai recent răspuns: deucu consulting , Consilier juridic 10:41, 24 Februarie 2010
trebuie sa faceti dovada ca aveti o locuinta stabila inainte de a plimba copilul de la un parinte la altul
depinde de sentinta privitoare la tutela ,il puteti lua daca faceti dovada unui domiciliu stabil ,dar daca a fost lasat spre crestere mamei si vi s/a fixat un program de vizita numai in conditiile stipulate acolo
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere si drept de vizitare minor STAICU_MIHAELA84 STAICU_MIHAELA84 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajute si pe mine un avocat cu un sfat. Am divortat acum mai bine de doi ani. La divort am agreat ca fetita noastra in varsta ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Nicoleta423 Nicoleta423 Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mune cineva daca se poate... Nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu, mereu imi zice sa plec de acasa ( casa fiind ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)