Daca sotul meu a mostenit un apartament de la parinti din valoarea caruia e retirnat sorei lui jumatate,acum el vrea sa vanda ap tot sorei pe osuma neexistenta o lei ,eu am dreptul la ceva.?mentionez ca el are un baiat de 32 ani dintr-o alta relatie dar recu oscut.Merci mult pt raspuns.Eu nu vreau sa se vanda ap
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Din păcate, nu il puteti impiedica sa vanda. Puteti sa ii pretindeți jumătate din sulta ce a dat ca să îi rămână lui.
Dacă aveți probe ca acum la vânzare nu va lua bani și va fi o vânzare fictiva,, atat dvs, cât și fiul puteti ataca actul de vânzare ca fiind donatie deghizata, dar o puteti face după decesul soțului dacă decedeaza înaintea dvs
Sotul cit e viu poate face ce vrea cu bunurile sau banii mosteniti fara ca sotia sa se poata opune, la fel ca si dumneavoastra. Daca el face donatie mascata, asteptati sa decedeze si pe urma puteti proceda cum v-a sfatuit @gi-jane2.
Partaj dificil!
Tarzan2012
Doua surori au dezbatut succesiunea dupa tatal lor. Au mostenit o casa si teren. De taiat casa pe din doua nu se poate,asa ca sora A.i-a propus sorei B. ca ... (vezi toată discuția)