Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o nelămurire? Am aflat ...

Ma poate ajuta și pe mine cineva cu o nelămurire? Am aflat ca asociatia de proprietari are poprire pe conturi pentru niște datoriile din 2014 din cauza unor proprietari care nu au plătit. Președintele zice ca o sa ne împartă suma de penalizări la tate apartamentele din asociație. Eu care sunt cu plata la zi, de ce sunt obligata sa plătesc datoriile altora?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 08:34, 12 Februarie 2025
Nu trebuie sa acceptati. Sa fie fortati rai platnicii sa plateasca. Sau, sa fie actionati in judecata, pana la vanzarea locuintelor.
Cea mai simpla moarte e moartea altuia. Nu acceptati asa ceva. Nu vi se poate impune cu forta.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datoriile mai vechi de 3 luni pot face obiectul unor acțiuni în instanță scutite de taxă de timbru, iar executarea silită poate merge până la vânzarea la licitație a apartamentelor și evacuarea rău-platnicilor. Sigur, sunt fel de fel de situații, uneori nici rău-platnicii nu sunt chiar atât de răi de fapt și parcurg etape mai dificile în viață și-și vor plăti datoriile mai devreme sau mai târziu, dar totuși 11 ani?!? Ce au păzit președintele și comitetul asociației de proprietari atâta timp?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datornici la asociatia de proprietari denis30 denis30 am fost anuntat de Asociatia de Proprietari , ca am fost atentioanti de cei de la ......apa va fi inchisa dincauza datoriilor foarte mari .Pe toata Asociatia ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta asociatie cod1 cod1 Buna ziua,sunt presedinte de asociatie de proprietari,si as dori sa va intreb e mai poate recupera o datorie la asociatie de la un apartament care a fost scos ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari - datorii la utilitati acumulate din cauza administratorului constantinmihaela92 constantinmihaela92 Am si eu o problema. Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc are o datorie foarte mare la utilitati pentru neplata facturilor. Explicatia ... (vezi toată discuția)