avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua am primit o somație de la recuperator ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua am primit o somație de la recuperator după 10 ani ...

Bună ziua am primit o somație de la recuperator după 10 ani pt Telekom. Eu din cate cunosc după o anumită perioadă se prescrie ! Vă rog frumos să îmi trimiteți un răspuns în legătură cu această somație, cum trebuie să procedez?
Faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la instiintare. Debitele nu se prescriu singure, le constata o instanta de judecata prescrierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare ... danielamoldovanu danielamoldovanu Bună ziua, Soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare de executare silita cu popriri pt un împrumut de 250 lei la Feratum, ajuns dublu cu penalizări ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie valentina1968 valentina1968 as dori sa ma informati si pe mine in legatura cu niste amenzi de circulatie.mentionez ca deja sunt intrate in prescriptie ,iar mai nou de 2 ani imi apar pe ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)