avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Soțul meu a primit după 5 ani o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare ...

Bună ziua,
Soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare de executare silita cu popriri pt un împrumut de 250 lei la Feratum, ajuns dublu cu penalizări și încă 841 lei cheltuieli de execuție și judecătorești. Dacă la dosar nu exista dovada primirii notificărilor pe care ei susțin ca l-au trimis pe parcursul primilor 3 ani, aceasta datorie se prescrie?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: danielamoldovanu , utilizator 06:21, 13 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa faca contestatie la executare si sa invoce prescriptia.
Ați cerut copie xerox a dosarului de la executorul judecătoresc să vedeți dacă creditorul a făcut demersuri pentru întreruperea prescripției`?
Bună seara! Da, am solicitat pe adresa email a biroului copie după dosar dar nu ni s-a raspuns și nici la telefon nu raspunde.
Da, pe e-mail. La telefon nu raspunde nimeni.

Dapix a scris:

Ați cerut copie xerox a dosarului de la executorul judecătoresc să vedeți dacă creditorul a făcut demersuri pentru întreruperea prescripției`?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pierdeti timp valoros, daca somatia e de la executor, faceti contestatie la executare.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)