Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamuriri cu pensia restanta

daca pensia alimentara stabilita la 70 ron in 2004 nu a mai fost trimisa din ianuarie 2009 se poate cere in instanta acum marita de la acea data?(ian 2009) .daca persoana care trebuia sa trimita acesti bani i-a trimis dupa ce a aflat ca a fost data in judecata pt neplata si pt marire din data cind a trimis ultima oara.dar cum a primit citatia a trimis banii din urma mai putem sa cerem azi in instanta sa trimita marirea din urma?:bow:
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Consultant resurse umane 06:36, 11 Februarie 2010
Pensia marita se dator4eaza numai de la data introducerii actiunii nu se poate solicita o pensie marita pentru trecut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere restanta mutu mutu mama fetitei mele a parasit domiciliul in 2003.am divortat ,eu am obtinut copilul,pe care ea oricum nu l-a cerut ,s-a stabilit sa trimita pensia de70 ron pe ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata salarului (fluturas) cuziamusia cuziamusia Ce valoare probatorie are intr-un proces civil o chitanta de plata salarului, daca are pe ea doar semnatura celui care plateste (patronul), dar lipseste ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters101235 ContSters101235 Art. 282^1 CPC \"Nu sunt supuse apelului hotararile judecatoresti date in prima instanta in cererile introduse pe cale principala privind pensii de ... (vezi toată discuția)