avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamuriri cu pensia restanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamuriri cu pensia restanta

daca pensia alimentara stabilita la 70 ron in 2004 nu a mai fost trimisa din ianuarie 2009 se poate cere in instanta acum marita de la acea data?(ian 2009) .daca persoana care trebuia sa trimita acesti bani i-a trimis dupa ce a aflat ca a fost data in judecata pt neplata si pt marire din data cind a trimis ultima oara.dar cum a primit citatia a trimis banii din urma mai putem sa cerem azi in instanta sa trimita marirea din urma?:bow:
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:36, 11 Februarie 2010
Pensia marita se dator4eaza numai de la data introducerii actiunii nu se poate solicita o pensie marita pentru trecut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere restanta mutu mutu mama fetitei mele a parasit domiciliul in 2003.am divortat ,eu am obtinut copilul,pe care ea oricum nu l-a cerut ,s-a stabilit sa trimita pensia de70 ron pe ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata salarului (fluturas) cuziamusia cuziamusia Ce valoare probatorie are intr-un proces civil o chitanta de plata salarului, daca are pe ea doar semnatura celui care plateste (patronul), dar lipseste ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters101235 ContSters101235 Art. 282^1 CPC \"Nu sunt supuse apelului hotararile judecatoresti date in prima instanta in cererile introduse pe cale principala privind pensii de ... (vezi toată discuția)