avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Unde pot face o plangere pentru malpraxis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Unde pot face o plangere pentru malpraxis medical? ...

Bună ziua! Unde pot face o plangere pentru malpraxis medical? În urma unei ecografii Doppler s-a descoperit o bucata din branula rămasă în vena, motiv pentru care voi fi supusa unei intervenții chirurgicale. Se pare ca asistenta care a scos-o nu a verificat integritatea ei. As dori sa știu care sunt pașii de urmat în acest caz, de ce documente este nevoie și ce costuri implică. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Aeiou, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:27, 24 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângere penala sau proces civil fiecare varianta cu avantaje și dezavantaje..Daca nu doriți daune morale puteti sesiza conducerea spitalului,DSP mai mult pt a.sicana ...Dacă vreți o reparare a prejudiciului inclusiv daune morale nu este nevoie sa pierdeți timpul cu sesizări la Colegiul.Medicilor,Colegiul.Asistentelor,moaștelor sau cum se numește..
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura malpraxis asistente BiancaTudose BiancaTudose Buna seara! Speta este urmatoarea: o asistenta a facut o greseala ca sa ii spun asa si a cauzat vatamari unui pacient. S- facut plangere penala pt neglijenta ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? Iulia_codruta Iulia_codruta Am nascut pe data de 13februarie si rezulta după 6 săptămâni când revin la control ginecologic ca medicul care ma asistat în timpul nașteri a \"uitat\" ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni stefan_stefan stefan_stefan Buna ziua, Nu au trecut nici macar 2 luni de la anteriorul accident si sunt nevoit sa ma plang de inca un accident tot al soacrei mele. Soacra mea vineri ... (vezi toată discuția)