avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara revin cu unele detalii am depus plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara revin cu unele detalii am depus plângere penală ...

Buna seara revin cu unele detalii am depus plângere penală unei persoane care mă lovit ăn cap și am certificat medical legal și ia luat declarație și a spus că i-am repară o drujbă care i-am dus-o acasă și i-am schimbato poliția mi-a fost și mi-e declarație și iam spus că nu i-am schimbato și pe drum mi-a dat ăn cap și mă amenințat că maranjază el ăn tribunal ce decizie poate loa

Alte discuții în legătură

Bună seara am și eu o problemă . un prieten mi-a spus să-i ... Marius Ninel Marius Ninel Bună seara am și eu o problemă . Un prieten mi-a spus să-i repar o drujba am luat-o acasă m-am uitat ia și i-am dus acasă . După căte va zile mi-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat să-i ... Marius Ninel Marius Ninel Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat să-i repar o drujba am luat-o acasă m-am uitat la ia și nu m-ai merge reparată . I-am dus-o acasă ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă ... Ditescu Marius Ditescu Marius Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mă rogat să-i repar o drujbă am luat acasă și m-am uitat la ia și nu mergea i-am ... (vezi toată discuția)