avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat să-i ...

Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat să-i repar o drujba am luat-o acasă m-am uitat la ia și nu m-ai merge reparată . I-am dus-o acasă și i-am comunicat . După un timp m-am ăntălnit cu iel și mă lovit ăn cap . Și am chemat poliția am depus plângere penală ăn potrivita lui . Am scos certificat medico legal de 12 zile . Politia mi-a spus că face gălăgie și să-i ducă drujba acasă le-am spus că nu am nici o drujba la mine de-a lui și dacă am martori le-am spus că am fost singurii problema e dacă nu-s martori ce se întâmplă
Cel mai recent răspuns: andi33 , utilizator 20:35, 15 Mai 2025
Dacă aveți certificat medico-legal de 12 zile, fapta se încadrează ca lovire sau alte violențe, iar poliția e obligată să continue cercetările, chiar dacă nu sunt martori.

Lipsa martorilor nu înseamnă că nu se poate face nimic. Contează foarte mult certificatul medico-legal, declarațiile voastre și dacă există alte indicii (vecini care au auzit, urme, camere de supraveghere din zonă etc.).

Plângerea penală a fost bine făcută. Dacă aveți întrebări legate de ce urmează sau cum să vă susțineți cazul, pot explica mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am și eu o problemă . un prieten mi-a spus să-i ... Marius Ninel Marius Ninel Bună seara am și eu o problemă . Un prieten mi-a spus să-i repar o drujba am luat-o acasă m-am uitat ia și i-am dus acasă . După căte va zile mi-a ... (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)