avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt invitat ca partener intr-o infiintare de firma, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt invitat ca partener intr-o infiintare de firma, cu un procent ...

Sunt invitat ca partener intr-o infiintare de firma, cu un procent minoritar., intr-un srl. Ce obligatii am si ce beneficii? Exista riscuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 3 Martie 2025
Drepturile și obligațiile asociatului în SRL
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ong poate fi asociat fondator al unei firme? romyyy romyyy Buna ziua, as dori sa stiu: 1. daca o asociatie culturala poate fi membru fondator al unei firme (SRL) de consultanta (cod CAEN 7022)? 2. ce avantaje si ce ... (vezi toată discuția)
Deces asociat minoritar in srl TDIonut TDIonut Buna ziua, Ma aflu intr-o speta putin mai complicata. Sunt asociat si administrator intr-un SRL in procent de 95%, asociatul minoritar fiind cooptat in firma ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile si obligatiile partenerului minoritar si majoritar functie de % detinute? Marius123 Marius123 As dori sa stiu daca legislatia prevede o scala de drepturi (ma refer la luarea deciziei in AGA, in capacitatea de a bloca anumite decizii luate de actionarul ... (vezi toată discuția)