avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declarare punct de lucru

am infiintat un nou pct.de lucru in buc firma este are sediul in alt oras,au iesit actele.intrebarea mea este unde trebuie sa merg in buc cu actele laadministratie sau primarie?va multumesc
Cel mai recent răspuns: cameliaj , utilizator 15:19, 11 Februarie 2010
In functie de profilul de activitate,daca aveti activ de comert, firma trebuie declarata si la primaria de sector (diverse autorizatii, etc).
La Adm Fin de sector se declara pct de lucru in functie de nr de salariati:
- mai mic de 5, declaratia privind sediile secundare (vezi anaf.ro/toate formularele cu explicatii/formulare fara numar/declaratie privind sediile secundare) impreuna cu copii dupa: contractul de inchiriere, actul de mentiuni de la registru sau certificat constatator, certificat de inmatriculare
- mai mare de 5, declaratia 060, privind declararea pct de lucru in vederea obtinerii unui CIF ptr declararea impozitului pe salarii, cu aceleasi anexe
De asemeni de la Adm Fin mai trebuie sa cumparati Registrul unic de control ptr pct de lucru
Buna ziua
Punctul de lucru al firmei care are sub 5 sal se declara acolo unde este (declarat) si sediul social al firmei(in cazul Dvs nu in Bucuresti ) de acolo ridicati si reg unic de control.
Este recomandat sa fie informata si Adm Fin in raza careia s-a deschis pct de lucru, chiar daca nu sunt mai multi de 5 salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inregistrare fiscala punct lucru florilenacalin florilenacalin Buna ziua Avem o societate in jud. Hunedoara care in decembrie a hotarat , prin AGA, deschiderea unui pc lucru in Bucuresti. Acum avem peste 5 angajati si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pt.punct de lucru cu cod fiscal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu urmatoarea situatie: incepand cu data de 08.02.2012 am 5 salariati la punctul de lucru.In data de 05.03.2012 am depus la AFP de unde ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)