avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere in dosar de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere in dosar de insolventa

va rog daca puteti sa ma ajutati:
Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am aflat de pe portalul justitiei ca au o sumedenie de dosare de somatii de plata care sunt investite, in care dansii sunt debitori dar si un dosar de insolventa deschis impotriva lor de o firma de leasing. intrebarea mea este urmatoarea: daca societatea noastra poate deschide un alt dosar de insolventa?( suma este de ~60000 lei) sau se poate alatura aceluiasi proces deschis de firma de leasing? daca DA atunci ce acte trebuie sa trimit la Tribunalul respectiv? care ar fi pasii ce trebuie urmati pentru a fi partasi la procesul de insolventa?
va multumesc ff mult!
Cel mai recent răspuns: lenu_ro , utilizator 10:41, 16 Februarie 2010
da, va inscrieti pe tabelul creditorilor din dosaruld einsolventa deschis de firma de leasing, cu creanta ce o aveti... faceti o cerere la care atasati actele doveditoare ale creantei dvs, eventual cu penalizarile calculate la zi si dobanzile legale si tot ce ar mai fi imputabil debitorului... multa bafta!
1. Daca exista un dosar de deschidere a procedurii insolventei, faceti o cerere de introducere la masa credala.
2. Sugestia mea este sa angajati un jurist/avocat care sa va asigure asisteta de specialitate in problema d-voastra.
chiar daca nu s-a incheiat acel dosar de insolventa? au avut o amanare "pentru a da posibilitatea debitorului de a achita" si urmatoarea infatisare este pe 16 martie. incrierea la masa credala nu se face dupa pronuntarea sentintei?
Daca are termen in 16 martie, cu atat mai mult trebuie sa va grabiti a depune cerere de inscriere la masa credala.
Solicitati asistenta unui specialist, pentru a nu pierde oportunitatea de a va recupera creanta..
va multumesc ff mult tuturora!

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)