avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din ...

Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din salariu suma de 800 de lei si institutia va da vouchere in valoare de 1600 de lei?
Cel mai recent răspuns: Adi_V , utilizator 08:21, 7 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adeavr, salariatului i se va retine suma de 800 lei dupa care i se va elibera vochere in valoare de 1600 lei.

Cornel Vasile a scris:

Intr-adeavr, salariatului i se va retine suma de 800 lei dupa care i se va elibera vochere in valoare de 1600 lei.

Informatia nu e corecta. Contribuția angajatului ptr vacanta NU poate fi reținută de angajator și virata pe card. Acei minim 800 lei ai turistului se plătesc direct la comerciant, agenție de turism sau unitate de cazare

Pe card primiți doar cei 800 lei vouchere de vacanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare voucher vacante oanamariahila oanamariahila Soțul meu trebuie să anunțe la serviciu dacă dorește sau nu voucherul de vacanta și nu știu cum se acorda. Caz concret: pachetul achiziționat de mine ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cf. oug 156/2024 "voucherele de vacanță emise în ... hirjan hirjan buna ziua, cf. oug 156/2024 \"voucherele de vacanță emise în cursul anului 2025 se utilizează pentru plata a cel mult 50% din contravaloarea pachetelor de ... (vezi toată discuția)