avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Polițiștii rutieri și art. 100 alin. (3) lit. h) ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Polițiștii rutieri și art. 100 alin. (3) lit. h) din OUG 195/2002

Bună ziua, tuturor!
Există în lege vreo prevedere/excepție care să le dea dreptul polițiștilor rutieri, aflați în timpul serviciului, să analizeze înregistrările camerei radar în timp ce se află la volan? Li se aplică și lor sau nu, art. 100 alin. (3) lit. h) din OUG 195/2002? Mulțumesc frumos pentru lămuriri!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:46, 5 Martie 2025
Li se aplica doar atunci cind sunt opriti in trafic pentru asa ceva, de alti politisti rutieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost sancționată de poliție pentru 69 km la oră în localitate, amenda și suspendarea permisului pe 30 zile. este ok? NicoMiha NicoMiha Buna ziua. Când mă întorceam de la servici la ieșire din localitate am fost oprită ca circulam cu 69 km/h. Nici un fel de problema. Am dat actele și ... (vezi toată discuția)
Corecta incadrare in drept a neacordarii de prioritate pietonilor Florin111 Florin111 Am fost sanctionat cu amenda si suspendare permis pe 30 de zile pentru neacordare prioritate pieton ,iar procesul verbal urmeaza sa-l atac in instanta fiindca ... (vezi toată discuția)
Doua contraventii amenda mai mare decat prevede legea comanelu comanelu Buna Ziua . Am fost oprit in trafic si amendat pentru urmatoarele contraventii: 120 al1 lit 1 HG1391/2006 sanctionata de art 100 al3 lit e/ OUG ... (vezi toată discuția)