avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita. Am primit din partea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita. Am primit din partea executorului ...

Contestatie executare silita.

Am primit din partea executorului judecatoresc o instiintare prin care mi se solicita achiatrea in termen de 5 zile a sumei de 250 kei -suma necesara fotocopieri dosarului. E normal sa platesc aceasta suma chiar daca procesul nu s-a terminat si nu exista nicio hotarare in acest sens ? Multumesc.
Da, este prevazuta in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)