avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am o firma de transport, cu datorii la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am o firma de transport, cu datorii la banca și ...

Bună ziua. Am o firma de transport, cu datorii la banca și anaf. Momentan nu am.activitate.La anaf as putea plății eșalonat. Dar cu datoria de la banca ce pot face? Imi vine proprie din salar la actualul loc de munca. Dacă încep sa reiau activitatea pe firma și sa deschid un alt cont bancar ,mi se va bloca contul? As putea incasa bani fără sa.mi oprească sumele încasat sau doar o treime. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:58, 6 Martie 2025
Ați putea să faceți o înțelegere cu banca și să eșalonați datoria.
Dacă nu se poate mi se vor oprii banii?
E cam veche datoria
Puteți să faceți xontestație la executare în 15 zile de la data popririi dar nu puteți să desființați total
executarea dacă aceasta a fost demarată mai demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost înștiințat de către banca ca am o poprire ... Andrei1510 Andrei1510 Buna ziua, am fost înștiințat de către banca ca am o poprire și deja mi s-au retras niște bani de pe cont. Întrebarea mea ar fi, luna viitoare când ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu valentyna14 valentyna14 Am o poprire o sumă de 8000 de lei ..care am aflat de ea la contul bancar..mi sa trimis email de la cele 2 bănci care am card..momentan nu încasez ... (vezi toată discuția)