Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Că atare, asociația de proprietari are dreptul conform legii, ...

Că atare, asociația de proprietari are dreptul conform legii, să mi pună la plată toate pierderile de apă reușite din luna respectivă ( adică la paușal), in cazul in care nu am transmis indexul apă caldă/apă rece. A fost o întrebare! Administratorul blocului mi a spus că, eu cu contoarele mele normale, adică trebuie să le transmit personal unei entități, sunt in afara legii! Așa să fie????????
Va mulțumesc respectuos pentru răbdare și eventual răspuns!

Alte discuții în legătură

Cum se poate rezolva? apometru de apă caldă montat pe conducta de apă rece amk1243 amk1243 Buna ziua. Pe teava de apa rece, vecinul si a montat un apometru de apa calda si transite indexul de apa rece ( inregistrat de apometrul de apa calda, care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se repartizeaza consumul de apa rece si calda ... zaris zaris Buna ziua, Cum se repartizeaza consumul de apa rece si calda pentru proprietarii care nu au transmis administratorului indexul contoarelor ? Blocul este ... (vezi toată discuția)
Ce act normativ reglementeaza facturarea apei in sistem pausal Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna care este actul normativ care reglementeaza calcularea consumului de apa, in cadrul asociatiilor ... (vezi toată discuția)