Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal să fiu taxată la paușal, in cazul in care nu am ...

Este legal să fiu taxată la paușal, in cazul in care nu am dat contoarele apa caldă/apă rece, dacă da, V aș ruga respectuos sa mi transmiteți și mie Nr. De lege!
Și dacă arunci cad d au contoarele se mai poate recalcula suma plătită cu ce a care mi a fost percepută, s au banii s au dus și nu se mai compensează in niciun fel!
Cel mai recent răspuns: Patriana , utilizator 18:39, 13 Martie 2025
La nivelul as. prop. treuie sa discutati si sa aprobati un regulament intern privind, nu numai chestiunile cu cititul si predarea indecsilor la asociatie , ce se poate intampla in cazul cand unii dintre dvs. nu-i predau la timp, cum se regularizeaza consumurile - cat si alte chestiuni specifice traiului in comun. Traim la bloc, asa ca incadrati-va si dvs. in bunul mers a activitatilor.
Știu, aveți dreptate, trebuie să fim cum se spune, în rândul lumii, dar a fost o încurcătură, de obicei nu se întâmplă astfel de cazuri la noi în casă, dar nu mai locuim acolo, și na ..............,. Și în final, nu mi ați spus concret, cum se procedează, și dacă este legal să plătesc eu singură toate pierderile de apă ale blocului. Acolo nu a locuit nimeni și administratorul, mi a pus un consum de 150 lei. Se justifică oare acțiunea ei, s au se numește ABUZ !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi spuneti, va rog, cat este consumul pausal la apa rece si ... puimicc puimicc Imi spuneti, va rog, cat este consumul pausal la apa rece si apa calda? Imi spuneti, va rog, ce act normativ reglementeaza acest aspect? (vezi toată discuția)
Pausalul se scade din suma totala de plata? ContSters345157 ContSters345157 buna ziua, am o mare nelamurire legata de calculul intretinerii, locuiesc intr-un bloc din Bucuresti de la 1 aprilie 2014. Nu am predat indexul de apa calda si ... (vezi toată discuția)