avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt autoritățile la care ne putem adresa în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt autoritățile la care ne putem adresa în cazul unei ...

Care sunt autoritățile la care ne putem adresa în cazul unei femei care creste iresponsabil 6 pisici în apartament iar mirosul foarte greu, invadează apartamentele din vecinătate prin grile, geamuri deschise și ușa de la întrare. Politia locala și cea a animalelor au sanctionat-o dar mirosul este și mai greu de suportat și nu s-a schimbat nimic.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:44, 16 Martie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale in apartament costin1305 costin1305 Salut, am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)
Padocul de animale in casa vecinului... gigigheroghe gigigheroghe buna ziua, va cer sfatul in legatura cu o problema spinoasa pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am o vecina care tine in casa foarte multe pisici. Apartamentul ... (vezi toată discuția)