avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În septembrie 2023 mi-a fost confiscată mașina de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În septembrie 2023 mi-a fost confiscată mașina de ...

Buna ziua.In septembrie 2023 mi a fost confiscată mașina de către DIICOT ..In Decembrie 2024 mi a fost înapoiată ,dar fara acte.Cum pot recupera a tele?. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: anyared , utilizator 08:49, 17 Martie 2025

anyared a scris:

Buna ziua.In septembrie 2023 mi a fost confiscată mașina de către DIICOT ..In Decembrie 2024 mi a fost înapoiată ,dar fara acte.Cum pot recupera act
ele?. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașină fără acte anyared anyared Buna ziua.In septembrie 2023 mi a fost confiscată mașina de către DIICOT ..In Decembrie 2024 mi a fost înapoiată ,dar fara acte.Cum pot recupera ... (vezi toată discuția)
Referitor la majorarea cu 10%, față de nivelul acordat pentru ... MMSA MMSA Referitor la majorarea cu 10%, față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023, în două tranșe, respectiv cu 5% față de nivelul acordat pentru luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fratele meu a cumparat o masina din germania pe 17 ... Pamir Pamir Buna ziua, fratele meu a cumparat o masina din Germania pe 17 iulie 2023, a fost adusa in tara cu nr. rosii, pe 7 august cand a mers la RAR, cei de acolo au ... (vezi toată discuția)