avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, astăzi am furat din magazin 2 sampoane, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, astăzi am furat din magazin 2 sampoane, 1 pasta de ...

Bună seara astăzi am furat din magazin 2 sampoane 1 pasta de dinți și o pijama și miau pus un prejudiciu de 200 de lei și mia spus ca e caz penal va rog frumos sami spuneti ce se poate intampla mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:48, 17 Martie 2025
Teoretic, poți face puscarie pt o pijama, practic, nu prea se ntampla.
Deocamdată, dacă magazinul a făcut plângere penala, vei fi cercetata pt furt.
Aveti dreptul de a apela la avocat și ar putea fi chiar deosebit de util acest lucru în cazul dat.

Este vorba de o infractiune dar puteți scapa de pedeapsa penala dacă nu ati mai avut condamnare penală în trecut.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea la notar in dosar penal de furt ElenaClaudia ElenaClaudia 4 tiganci au furat din magazin 4 bluze si 12 paste de dinti,am depus plangere penala, s.au gasit faptasele cu produsele asupra lor,ni s.au restituit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am o întrebare și eu . la prima fapta furt calificat ... Madalina Anamaria Madalina Anamaria Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta furt calificat conținu 4 acte . Reținere 24 de ore ulterior control juridiciar 60 de zile . Fapta ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cred Oleg Oleg Buna ziua ., am si eu o intrebare cu ce pot sa ma aleg in cazul in care am fost surprins ca am extras dintrun magazin doua bluze \"in valoare de 300ron\" am ... (vezi toată discuția)