avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În urma cu 2 zile am incercat sa fur o pereche de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În urma cu 2 zile am incercat sa fur o pereche de pantaloni ...

Buna ziua, in urma cu 2 zile am incercat sa fur o pereche de pantaloni la care le am rupt etichetele dar a sunat alarma la ieșire. Am fost dus de paznic in spate iar acesta a anunțat poliția, menționez că am plătit produsul in valoare de 140 de lei de fata cu poliția.Acestia mi au deschis dosar penal pentru furt și mi au luat declarație. Ziua următoare am fost la magazin pentru a îmi cere scuze iar managerul magazinul mi a transmis că ei nu continua plângerea daca prejudiciul a fost plătit. Ce se poate întâmpla în continuoare cu acest caz? Mulțumesc. Menționez că tot în ziua cu fapta am consumat bauturi alcoolice care probabil au avut un mic efect in discernământul meu.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Alexandru40, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt din magazin EugenG1 EugenG1 Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)
Returnare produs fără etichetă Dana H. Dana H. Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă ... (vezi toată discuția)