avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical îngrijitor imobil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical îngrijitor imobil

Concediu medical îngrijitor imobil. Avem angajat cu contract de munca 6 h/zi o persoană care, în principal se ocupă de curățenie, dar mai are și alte atribuții. A fost internat de urgență având o afecțiune la plămâni. Cum procedăm cu concediul medical și cu atribuțiile lui? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
migaste, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 22 Martie 2025
Concediul medical il platiti , apoi va recuperati suma de la Casa de Asigurari de Sanatate.

Pe durata concediului medical, puteti delega atributiile unei alte persoane sau puteti angaja o alta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical corina_gabriela corina_gabriela Buna, as dori sa stiu cate zile de concediu medical poti sa ai intr-un an? Daca acest interval se refera la anul calendaristic sau la ultimele doisprezece ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa cresterea copilului vicsilron vicsilron buna ziua! va rog ajutor, caci am un caz fff urgent si nu stiu rezolvarea. O salariara a terminat cresterea copilului, iar la o saptamna dupa ca si-a ... (vezi toată discuția)
cum pot ramane/pleca de la munca dupa cei 2 ani de crestere a copilului fara a imi da demisia,tinand cont ca trebuie sa il operez si trebuie amanat serviciul aprozimativ 3 luni BUTU CLAUDIA BUTU CLAUDIA Buna seara! Am o mare dilema in ceeace priveste iesirea din concediu de crestere al copilului.Luna aceasta copilul face 2 ani si ar trebui sa incep munca.Am ... (vezi toată discuția)