avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cu adeverința mea de venit poate dovedi o altă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cu adeverința mea de venit poate dovedi o altă persoană că ...

Cu adeverința mea de venit poate dovedi o altă persoană că am făcut economii și l-am împrumutat cu o sumă de bani?
Cel mai recent răspuns: andr33a1997 , utilizator 19:50, 23 Martie 2025
Nu poate sa aiba vreo legatura una cu alta.
Păi și atunci dacă spune că l-am ajutat cu o sumă de banii eu cum pot demonstra că am făcut economii și am adunat acei bani?
Trebuie un document scris intre dvs si acea persoana , in care dvs il imprumutati cu bani ...nu trebuie sa justificati ca dvs ati facut economii.
Păi și de exemplu pot să scriu o declarație pe propria răspundere că în anul x l-am împrumutat sau donat suma x de bani?

Cornel Vasile a scris:

Trebuie un document scris intre dvs si acea persoana , in care dvs il imprumutati cu bani ...nu trebuie sa justificati ca dvs ati facut economii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca! ClydeS ClydeS Ma adresez cunoscatorilor cu urmatoarea speta : Am primit in contul unei banci o suma de bani care a si fost incasata . Mai am de primit niste bani ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala sau imbogatire fara just temei?? Elena956 Elena956 Am împrumutat pe cineva cu o suma de bani, fără a perfecta un contract in acest sens, dar părțile ne am înțeles verbal asupra clauzei de restituire a ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Tedesco Tedesco Buna ziua! As dori sa stiu, o astfel de declaratie data la notar, ce rol are de imprumut sau donatie si dupa cat timp se poate prescrie? Declaratia este ... (vezi toată discuția)