avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,sotul meu este cetatean elen si vrea sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,sotul meu este cetatean elen si vrea sa cumpere in ...

Buna seara,sotul meu este cetatean elen si vrea sa cumpere in Romania un teren pt casa,acesta are doar un Certificat de Inregistrare valabil pentru 5 ani de la politie pe care scrie un nunar de CNP ,mai este nevoie sa scoata NIF pentru a putea cumpara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 23 Martie 2025
Cumpărătorul cetățean străin are nevoie doar de actul de identitate sau, după caz, pașaportul.

In speta, poate cumpara cu actul emis de Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fantastic!!! deea_lex deea_lex Imi permit sa va impartasesc ultima mea experienta legata de infiintarea unei societati comerciale dorindu-va sa nu vi se intample niciodata.... Strangem ... (vezi toată discuția)
Cetatean cu dubla cetatenie Justitiarul71 Justitiarul71 Sunt un cetatean cu dubla cetatenie, romana si americana. La plecarea din America am uitat pasaportul romanesc acasa. Ajuns in Romania solicit eliberarea ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean apatrid ioana.h ioana.h Ce documente sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean apatrid, cu pasaport egiptean, nationalitate palestiniana? (vezi toată discuția)