Speta este urmatoarea : Am avut conturile blocate de catre Primarie pentru neplata impozitelor si a unor amenzi. Cum am primit mesaj am fost si am platit totul ramanand ca Primaria sa trimita catre banci scrisoarea pentru incetarea popririi . Eu am achitat pe 18.03.2025. Toate bancile au sistat poprirea mai putin Revolut. Am discutat cu suportul lor de n ori explicandu-le ca au mail trimis de primarie in data de 25.03.2025 ( in prealabil primaria le-a trimis si prin posta ). Nimic, nici un ajutor din partea lor. Din contra , pe 27.03.2025 mi-au transferat catre Primarie 609 lei. Am revenit iar cu cereri, am solicitat primariei sa retrimita mail. Acestia s-au conformat iar pe 31.03.2025 ora 12 au retrimis mailul plus scrisoarea de sistare. pe 31.03.2025 revolut au mai transferat bani catre primarie. Am discutat iar cu suportul iar acesta la ora 19 mi-a spus ca nu au nici un mail. Primaria mi-a dat forward si se vede clar ca mail ul este trimis catre revolut la ora 12. Au trecut 2 saptamani aproape de tergiversare iar eu sunt tot cu conturile blocate, desi le-am prezentat poze, le-am trimis si eu scrisoarea de sistare. Nimic. Sunt ireali.
Ii pot actiona in instanta? Mi au creat prejudiciu, din banii aia trebuia sa platesc facturi, colete etc.
Multumesc.